counter create hit

مطالب مرتبط:

طرز تهیه شیرینی بهشتی ساده و خوشمزه برای عید

اگه آشپزی و شیرینی پزی رو دوست دارین پس به نظرم پختن شیرینی های عید توی خونه میتونه یکی از بخش های خیلی لذت بخش عید باشه مخصوصا وقتی بوی محشر این شیرینیا میپیچه توی خونه. نوشته طرز تهیه شیرینی بهشتی ساده و خوشمزه برای عید اولین بار در آشپزی و شیرینی. ...

علت اینکه مجردها منزوی میشوند چیست؟

در جمع های فامیلی اصلاً آدم حسابم نمی کنند. به خاطر همین هم هست که سعی می کنم تا می توانم در میهمانی ها شرکت نکنم. اینجوری راحت ترم. کسی هم کاری به کارم ندارد. از برخوردها و نگاه های تحقیرآمیز واقعاً خسته شده ام. نوشته علت اینکه مجردها منزوی میشو ...

«خشکسالی مدیریتی»، صدایی که به پاستور نمی رسد!

مساله آب در کشور ما «مساله» تازه ای نیست؛ اما برخی از کارشناسان و مدیران به تازگی دریافته اند که اگر نگاه ها به آن جدی تر نشود، شاید این موضوع از مرز یک مساله عادی فراتر برود؛ کما اینکه فعالین این حوزه، که ماجرا را به شکل تخصصی و تجربی تر دنبال می کنند؛ معتقدند این ...

امید به ایجاد شور خلاقیت/ همبستگی که نشان از اندیشه دارد

قطب الدین صادقی کارگردان تئاتر در یادداشتی ابراز امیدواری کرده است که با انتصاب شهرام کرمی به عنوان مدیرکل هنرهای نمایشی بستر مناسبی برای ارتقای فرهنگ نمایش ایجاد شود. ...

حقایق جالب درباره رابطه عاشقانه

حقایق جالب درباره رابطه عاشقانه

به گزارش آلامتو به نقل از huffingtonpost؛ در اکثر روابط، مسائلی وجود دارد که هیچ یک از دو طرف رابطه را ...

آشنایی با چند توصیه  دارویی در سفر

آشنایی با چند توصیه دارویی در سفر

همشهری آنلاین: رعایت توصیه‏ های دارویی در سفر از اهمیت زیاد برخوردار است و بی توجهی به آن ممکن است برای بیماران با مخاطره هایی همراه باشد. ...

چالش ۱۴ روز خوشحالی با رنگی رنگی

چالش ۱۴ روز خوشحالی با رنگی رنگی

یک آدم رنگی هر روز برای بهتر شدن تلاش می کنه . هر روز برای رسیدن به هدف هایش برنامه ریزی داره  . زندگی یعنی مجموعه ای از همین تلاش های کوچک روزانه در این بین عادت ها به کمک مان میان. اینکه یک فعالیت خوب رو به عادت تبدیل کنیم یعنی بدون ...

نکته بهداشتی: ایمنی میوه و سبزی

نکته بهداشتی: ایمنی میوه و سبزی

همشهری آنلاین: میوه و سبزی خام مواد مغذی و ویتامین های حیاتی را فراهم می آورند، اما ممکن است حامل میکروب های زیانباری مانند سالمونلا و ای کولای هم باشند. ...

زیبایی را آشپزی کنید – تونر صورت خانگی با سرکه سیب

زیبایی را آشپزی کنید – تونر صورت خانگی با سرکه سیب

این تونر که تنها از سرکه سیب و آب تشکیل میشه، یک ترکیب عالی برای استفاده بعد از شستن صورت هست. تونر به پاک شدن صورت شما از آلودگی ها کمک میکنه و باعث جمع شدن پوست میشه و در نتیجه از چروک جلوگیری میکنه. این مواد ...

دیابت را با آب سبزیجات ضربه فنی کنید

عاملان ژنتیکی، چاقی، کم تحرکی، خشم و استرس در بروز دیابت نقش موثری دارند؛ دیابت چند نوع دارد که دیابت نوع یک، نوع ۲ و بارداری من جمله انواع دیابت می باشند؛ استفاده بعضی مواد غذایی به بهبود دیابت کمک شایانی می کند؛ برای ارزیابی اینکه چه سبزیجاتی می توانند در کنت ...

میوه ها را پس از پوست کندن بلافاصله مصرف کنید

میوه ها را پس از پوست کندن بلافاصله مصرف کنید

همشهری آنلاین: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: باقی ماندن میوه پوست گرفته شده در مدت زمان طولانی تر، حتی در ظروف در بسته ارزش غذایی آن را کاهش می دهد و ویتامین هایش از بین می رود. ...

ماسک های صورت مخصوص تابستان

در این مقاله قصد داریم به پیشواز گرمای تابستان برویم و از الان برای داشتن پوستی سالم در فصل گرما آماده شویم. به گزارش آلامتو به نقل از سایت آی بانو؛ این ماسک های صورت تابستانی برای مبارزه با گرما را امتحان کنید تا فورا احساس خنکی و تازگی کنید و شادابی و ...

هر روز یک قدم به سمت زندگی سالم – ۱۶ فروردین

هر روز یک قدم به سمت زندگی سالم – ۱۶ فروردین

سلامتی نصف خوشبختیه . به همین دلیل هم یه آدم رنگی به سلامتیش اهمیت میده. در همین راستا رنگی رنگی هر روز ۲ نکته زندگی سالم میذاره، یکی سلامت جسمی و یکی دیگه سلامت ذهنی. با خوندن و رعایت همین نکته های کوچک به مرور زمان میتونید تغیی ...

دیده بان مواد غذایی علیه کوکاکولا | گسترش چاقی و دیابت

دیده بان مواد غذایی علیه کوکاکولا | گسترش چاقی و دیابت

همشهری آنلاین: دیده بان مواد غذایی سازمان مدافع حقوق مصرف کنندگان، تبلیغات کوکاکولا را "غیرمسئولانه" خواند.

چالش یک هفته صرفه جویی در مصرف آب با رنگی رنگی

چالش یک هفته صرفه جویی در مصرف آب با رنگی رنگی

یک آدم رنگی هر روز برای بهتر شدن تلاش می کنه . هر روز برای رسیدن به هدف هایش برنامه ریزی داره  . زندگی یعنی مجموعه ای از همین تلاش های کوچک روزانه در این بین عادت ها به کمک مان میان. اینکه یک فعالیت خوب رو به عادت تبدیل کنیم یعنی بدون ...

زندگی مشترک پس از خیانت هم ممکن است

اگر یک مرد با زنی غیر از همسر خود در ارتباط باشد، از نگاه عموم خیانت محسوب می شود اما اگر همین مرد مدارکی را برای مشروع بودن رابطه اش ارائه کند، ازدواج دوم است و از نگاه قانون دیگر خیانت نیست. ...

فیلم | ضحاک کنکور آشپزی برگزار می کند

تیزر نمایش «سرآشپز پیشنهاد می کند» منتشر شد و پیش فروش بلیت آن نیز از فردا (20 فروردین) آغاز می شود.

سلامت روانی و کیفیت زندگی زناشویی (جنسی)

 رابطه بین سلامت روان و روابط جنسی، رابطه ای متقابل و دوسویه است. به این شکل که ارضای نیاز جنسی برای زن و شوهر ، آرامش، آسایش و خشنودی و رضایت فراهم می سازد و از سوی دیگر، فردی(زن یا شوهری) که از نظر مؤلفه های سلامت روانی (یعنی نداشتن یا کم داشتن اضطراب ...

"اشتباهات رایج در آشپزخانه" چیست

"اشتباهات رایج در آشپزی ایرانی" کدامند

گزارش جلسه تیم از باشگاه خبرنگاران و پویا و ... یکی از عواملی که منجر به بیماری در جنگ. رواج خطا در بتن و آماده سازی و طبخ انواع مواد غذایی است و این تغییرات معلول سلیقه شخصی افراد در حین عبور از آن همچنان ادامه دارد و به برخی از موارد این خطا مشاهده شده است.مصرف پنیر به تنهایی و در وعده صبحانه در ... مصرف پنیر به تنهایی بسیار مضر بوده و بلغم‌زاست؛ خوردن پنیر به تنهایی و در وعده صبحانه، فرد را دچار رخوت، سستی و بی‌حالی و کندی در یادگیری کرده و باعث کاهش تمرکز ذهن در افراد می‌‌شود؛ غده پاراتیروئید، وظیفه تنظیم کلسیم و فسفر بدن و جذب آنها را به عهده دارد، این غده، کلسیم و فسفر را با یکدیگر و در کنار هم می‌شناسد بنابراین در زمانی که ماده غذایی حاوی کلسیم را مصرف می‌کنیم، باید همراه آن، مواد غذایی حاوی فسفر نیز مصرف کنیم، در غیر این‌صورت، غده پاراتیروئید، فسفر مورد نیاز را از فسفر موجود در مغز تامین می‌کند که موجب کندذهنی می‌شود.بهترین زمان مصرف پنیر، وعده شام و به همراه مصلحات آن‌ (گردو، زیره، سیاه‌دانه و آویشن) است زیرا بیشترین میزان ترشح توسط غده پاراتیروئید در هنگام شب صورت می‌گیرد.استفاده از لوبیای قرمز در خورشت قورمه سبزی؛ از آنجایی که خورشت قورمه سبزی جز غذاهای اصیل ایرانیست اما متاسفانه در چند دهه اخیردستخوش تغییراتی شده، یکی از این تغییرات اضافه کردن لوبیای قرمز به جای لوبیای چشم بلبلی در ترکیب قورمه سبزی است.استفاده از لوبیای قرمز نه تنها نفخ شدید ایجاد می‌کند بلکه میزان اوره و اسیداوریک خون را بیشتر می‌کند این در حالیست که با اضافه کردن لوبیای چشم بلبلی چنین حالتی بوجود نمی‌آید حتی در طرز پخت و طبخ این غذای معروف ایرانی تغییراتی صورت گرفته است و آن هم سرخ کردن سبزی موجود در خورشت قورمه سبزی است در حالیکه اصل روش تهیه قورمه‌سبزی اینگونه نیست متاسفانه بسیاری از افراد (زنان خانه‌دار ایرانی) به مقدار روغن موجود در قورمه سبزی توجه بیشتری می‌کنند بدین صورت که هر چه روغن موجود بیشتر باشد آشپز را در تهیه این خورشت ماهرتر می‌پندارند؛ توصیه می‌شود از سرخ کردن سبزی قورمه سبزی  اکیدا خودداری کنید.لیمو عمانی موجود در خورشت قورمه سبزی یا خورشت قیمه بعد از پخت کامل غذا دور ریخته شود؛ توصیه میکنیم از خوردن لیمو عمانی موجود در این غذاها خودداری کنید چون بخش عظیمی از چربیها و مواد زاید غذا توسط لیمو عمانی حین پخت و پز جذب می‌شود لذا افرادیکه از چربی خون بالا و یا چاقی مفرط برخوردارند دقت نظر بیشتری در این خصوص داشته باشند.در غالب موارد مشاهده می‌شود که افراد بمنظور تهیه غذا با طعم مطبوع آن از فلفل دلمه‌ای بعنوان طعم‌دهنده استفاده می‌کنند مثلا در تهیه چلو گوشت یا خوراک مرغ چنین تدابیری در نظر گرفته می‌شود لذا توصیه و تاکید میکنیم از خوردن فلفل دلمه‌ای موجود در اینگونه غذاها خودداری شود چون بخش عظیمی از مواد زاید اینگونه غذاها از جمله هورمونها جذب فضای داخلی فلفل دلمه‌ای می‌شوند.اضافه کردن شکر به خورشت فسنجان؛ در بسیاری از مناطق ایران بمنظور سرو خورشت فسنجان مقداری شکر بعنوان افزودنی به آن اضافه می‌کنند چنین تدبیری کاملا اشتباه است بهترین مصلح خورشت فسنجان رب انار یا رب نارنج است که خاصیت خونسازی آنرا دوچندان می‌کند کما اینکه جذب ریز‌مغذیها را تسریع می‌بخشد و از ایجاد جوش صورت و بدن جلوگیری می‌کند اما این در حالیست که شکر چنین خواصی ندارد.ظروف مخصوص تهیه و طبخ مواد غذایی بسیار مهم است؛ بهتر است آب را در ظروف و لیوانهای مسی بنوشید؛ جهت تهیه غذاها به صورت کبابی بهتر است از سیخهای آهنی به جای آلومینیومی استفاده کنید؛ به جای ظروف تفلون و آلومینیومی بهتر است از ظروف مسی برای طبخ غذا استفاده کنید.تهیه غذا در ظروف زودپز کاملا از نظر طب سنتی ایران مطرود است چون تمام خاصیت مغذی مواد غذایی تحت فشار و دمای بسیار بالا از بین می‌رود در واقع غذا در این ظروف به تفاله‌ای بی‌ارزش تبدیل می‌شود( هیچگونه خاصیت تغذیه‌ای ندارد ) لذا توصیه و تاکید می‌کنیم غذا را با شعله پایین و در مدت زمان بیشتری تهیه و طبخ کنید؛ یادتان باشد غذاهای تهیه شده در ظروف زودپز، فشار خون و چربی خون را بالا میبرد و باعث ریزش موها می‌شود، کبد چرب ایجاد می‌کند، پرخاشگری و عصبانیت را در افراد افزایش می‌دهد.حمزه سام دلیری؛ محقق و مدرس طب سنتی و اسلامیانتهای پیام/